Mest læste denne uge

Umtiti med i storsejr - Semedo og Murillo på bænken

Landskampe - 22. marts 2019

Her til aften blev der spillet en håndfuld kampe rundt omkring i verden og som altid har FC Barcelona flere profiler med. På Zimbru Stadium tog Moldova imod Frankrig i EM-kvalifikationens gruppe H, og den kamp gik lige efter bogen.

24 minutter inde i kampen nettede Antoine Griezmann, som også lagde op til 2-0-målet, som Raphael Varane stod for. 10 minutter før pausen kom Olivier Giroud på tavlen mens Kylian Mbappé scorede til 4-0 kort før tid. Moldova fik dog sparket en enkelt bold i kassen ved Vladimir Ambros og dermed vandt Frankrig 4-1. Umtiti spillede hele kampen.

Portugal var oppe mod Ukraine i gruppe B og selvom Cristiano Ronaldo var tilbage, så blev det til en målløs kamp, som Nelson Semedo kunne se fra bænken. Portugal dominerede, men havde altså ikke kvaliteten til at putte en bold ind bag Andriy Pyatov.

Colombia var også i spil, da de i en venskabskamp mødte Japan. Her stod Radamel Falcao for kampens enlige mål, da han omsatte et straffespark efter en time. Jeison Murillo sad på bænken igennem hele kampen og kom dermed ikke i spil til at kunne vise sig frem. Det er ikke blevet til meget spilletid siden han rykkede til FC Barcelona på en lejeaftale fra Valencia. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder