Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ajax-træner bekræfter: De Ligt forlader os

Transfermarked - 12. april 2019




Ajax-træner Erik ten Hag bekræfter, at Matthijs de Ligt forlader Ajax til sommer. Der er ingen chance for at forsvarsspilleren fortsætter i den hollandske klub men spørgsmålet er om han skifter til FC Barcelona eller Bayern München, erkender træneren.

De Ligt har længe været rygtet til FC Barcelona og præsidenten i den catalanske klub mener at vide, at han allerede kender til De Ligts beslutning. I hvert fald har han i et interview udtalt, at han ved, hvad der kommer til at ske med De Ligt, men at han ikke vil sige mere på nuværende tidspunkt.

- De Ligt forlader os. Men jeg ved ikke om det bliver til fordel for Bayern München eller FC Barcelona. Der er ingen chance for at han fortsætter - der er alt for stor interesse for ham, erkender træner Ten Hag ifølge Mundo Deportivo.



- Han elsker kunsten ved at forsvare og det er noget nyt her i klubben, at man gør det til en kunst, fortæller han videre.

Dermed står det sikkert, at Matthijs de Ligt til sommer forlader Ajax for at prøve lykken i en større klub. Det er primært FC Barcelona, Bayern München og Juventus, som har udvist størst interesse for ham. Men Juventus ser ud til at være første mandskab ude at billedet mens Abidal og præsident Bartomeu angiveligt har haft et personligt møde med De Ligt i Holland - om det var nok til at overbevise ham om et skifte er endnu ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ajax-træner bekræfter: De Ligt forlader os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder