Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ajax-træner bekræfter: De Ligt forlader os

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 12. april 2019


Ajax-træner bekræfter: De Ligt forlader os

Ajax-træner Erik ten Hag bekræfter, at Matthijs de Ligt forlader Ajax til sommer. Der er ingen chance for at forsvarsspilleren fortsætter i den hollandske klub men spørgsmålet er om han skifter til FC Barcelona eller Bayern München, erkender træneren.

De Ligt har længe været rygtet til FC Barcelona og præsidenten i den catalanske klub mener at vide, at han allerede kender til De Ligts beslutning. I hvert fald har han i et interview udtalt, at han ved, hvad der kommer til at ske med De Ligt, men at han ikke vil sige mere på nuværende tidspunkt.

- De Ligt forlader os. Men jeg ved ikke om det bliver til fordel for Bayern München eller FC Barcelona. Der er ingen chance for at han fortsætter - der er alt for stor interesse for ham, erkender træner Ten Hag ifølge Mundo Deportivo.- Han elsker kunsten ved at forsvare og det er noget nyt her i klubben, at man gør det til en kunst, fortæller han videre.

Dermed står det sikkert, at Matthijs de Ligt til sommer forlader Ajax for at prøve lykken i en større klub. Det er primært FC Barcelona, Bayern München og Juventus, som har udvist størst interesse for ham. Men Juventus ser ud til at være første mandskab ude at billedet mens Abidal og præsident Bartomeu angiveligt har haft et personligt møde med De Ligt i Holland - om det var nok til at overbevise ham om et skifte er endnu ikke til at vide.
Læs også
- Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona
- De Ligts agent: Fake News
- De Ligt-transfer: Abidal blev hacket
- De Boer: De Ligt bør ikke vælge PSG
- De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus


Ugens mest læste

Seneste nyheder