Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jose Mourinho: Matthijs De Ligt er fantastisk

Transfermarked - 19. april 2019




Matthijs De Ligt fortsætter med at imponere i Ajax og var med til at sende Juventus ud af Champions League, da han udover at forsvare sit eget mål, blev matchvinder med sit hovedstød i anden halvleg. Som kaptajn gik han forrest i det svære opgør, og nu kan han lade sig rose af portugisiske José Mourinho, som tidligere har stået over for netop De Ligt.

- Vi spillede mod De Ligt for år siden (United-Ajax i Europa League) og allerede på daværende tidspunkt virkede han som en erfaren 26-årig fodboldspiller. Rent fysisk er han virkelig stærk og i dag er han virkelig en fantastisk fodboldspiller, lyder roserne fra Mourinho.

Ifølge Mourinho lod Juventus Ajax spille sit eget spil, hvilket var en stor fejl. Han referer til Uniteds triumf mod Ajax, hvor træneren forsøgte at sætte en taktik op, som ødelagde Ajax' spil.

- Juventus er endnu et hold, som tillod Ajax at bruge sine styrker på banen. De lod dem spille og vise deres kvalitet frem. De har unge og gode spillere, som nu har fået endnu mere erfaring end da vi mødte dem.

- Vi tillod dem ikke at bruge deres kvaliteter, så de kunne ikke spille som de gerne ville. De brokkede sig over Fellainis aggressive spil og høje pres; men det gjorde de kun fordi, at de ikke kunne spille sig ud af det pres. Men hvis du tillader Ajax at folde sig ud, så ender du med at være det næstbedste mandskab på banen, fortæller Mourinho.

De Ligts vilde sæson har fået flere storhold til at kigge på ham, men alt tyder altså på, at han i næste sæson kan trække Barca-trøjen over hovedet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jose Mourinho: Matthijs De Ligt er fantastisk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder