Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jose Mourinho: Matthijs De Ligt er fantastisk

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. april 2019


Jose Mourinho: Matthijs De Ligt er fantastisk

Matthijs De Ligt fortsætter med at imponere i Ajax og var med til at sende Juventus ud af Champions League, da han udover at forsvare sit eget mål, blev matchvinder med sit hovedstød i anden halvleg. Som kaptajn gik han forrest i det svære opgør, og nu kan han lade sig rose af portugisiske José Mourinho, som tidligere har stået over for netop De Ligt.

- Vi spillede mod De Ligt for år siden (United-Ajax i Europa League) og allerede på daværende tidspunkt virkede han som en erfaren 26-årig fodboldspiller. Rent fysisk er han virkelig stærk og i dag er han virkelig en fantastisk fodboldspiller, lyder roserne fra Mourinho.

Ifølge Mourinho lod Juventus Ajax spille sit eget spil, hvilket var en stor fejl. Han referer til Uniteds triumf mod Ajax, hvor træneren forsøgte at sætte en taktik op, som ødelagde Ajax' spil.

- Juventus er endnu et hold, som tillod Ajax at bruge sine styrker på banen. De lod dem spille og vise deres kvalitet frem. De har unge og gode spillere, som nu har fået endnu mere erfaring end da vi mødte dem.

- Vi tillod dem ikke at bruge deres kvaliteter, så de kunne ikke spille som de gerne ville. De brokkede sig over Fellainis aggressive spil og høje pres; men det gjorde de kun fordi, at de ikke kunne spille sig ud af det pres. Men hvis du tillader Ajax at folde sig ud, så ender du med at være det næstbedste mandskab på banen, fortæller Mourinho.

De Ligts vilde sæson har fået flere storhold til at kigge på ham, men alt tyder altså på, at han i næste sæson kan trække Barca-trøjen over hovedet.
Læs også
- Seks grunde til at Barca opgav De Ligt
- Mino Raiola: Juventus er enig med De Ligt
- Medie: Nu har De Ligt afvist FC Barcelona
- De Ligts agent: Fake News
- De Ligt-transfer: Abidal blev hacket


Ugens mest læste

Seneste nyheder