Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Ligt-transfer: Abidal blev hacket

Transfermarked - 13. juni 2019
De Ligt-transfer: Abidal blev hacket

FC Barcelona arbejder på at styrken sin defensiv forud for næste sæson og her har hollænderen Matthijs de Ligt længe været i kikkerten. Der er kontakt, der er en aftale, men man venter blot på hvilken klub De Ligt vælger. I mellem tiden har der dog været problemer på de sociale medier.

Således blev Eric Abidals Instagram-konto hacket og straks blev der slået et opslag op, hvor der blev henvist til Johan Cruyffs udtalelse 'Hvis en spiller tvivler på, om han vil spille for Barca, så har vi ikke brug for ham', stod der i opslaget hvilket virkede som startskuddet til en afvisning fra De Ligt.

Mundo Deportivo fortæller dog, at Barca har bekræftet, at Abidals konto blev hacket. Opslaget er blevet pillet ned igen og alt er dermed ved det gamle: De Ligt har tilbud på hånden og skal beslutte sig for hvor han vil spille.

Ajax har hele tiden stået bag ved De Ligt og accepteret, at han skifter denne sommer. Såfremt en klub kan hoste op med mindst 75 millioner euro, så vil Ajax være klar til at modtage pengene fra hvilken som helst klub, som De Ligt skifter til.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder