Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp

Transfermarked - 19. oktober 2019Messi: Snakker hele tiden med Neymar på WhatsApp

Neymar håbede på et skifte tilbage til FC Barcelona i sommers, men det lykkedes ikke for Paris Saint-Germain og FC Barcelona at blive enige om en pris og derfor er Neymar fortsat at finde i PSG i dag. Men kontakten til Lionel Messi og Luis Suárez er ikke knækket af den grund.

I et længere interview med Marca, da Messi modtog sin sjette gyldne støvle, fortalte Messi, at han fortsat har kontakt med Neymar i en gruppe, der udelukkende består af de tre angribere.

- Jeg taler stadig meget med Neymar. Vi har stadig en WhatsApp gruppe med Suárez og vi talte også om at han ville tilbage.

- Men det var svært for ham at vende tilbage. Nogle mennesker i klubben ønskede ham ikke tilbage på grund af måden han forlod klubben, men ser vi det fra et sportsligt perspektiv, så er han blandt verdens bedste og det ville have været godt at få ham tilbage.

- Men situationen er forståelig. Det er meget kompliceret, forklarede Messi i interviewet.

Transfervinduet åbner igen til januar, men det er mere tvivlsomt om FC Barcelona vælger at gå efter Neymar. Han er en dyr mand at købe og klubben ser det mere brugbart at hente en decideret 9'er, som kan tage over for Luis Suárez.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder