Annonce


Annonce

Annonce

Samuel Umtiti har tilbud fra Premier League

Transfermarked - 7. december 2019




Det ser endelig ud til at Samuel Umtiti er kommet sig helt over sin knæskade, som har voldt ham så mange problemer. Han er gået glip af et hav af kampe og har gennemgået adskillige behandlinger for at komme sine problemer til livs, men det ligner endelig at der er lys forude.

Umtiti har trænet og spillet med i en god periode og Valverde kan endelig satse på ham uden at overveje risikoen. Men det betyder samtidig at interessen fra øvrige tophold rundt om i Europa begynder at hobe sig op. Det meddeler L'Equipe, som fortæller, at mandskaber i Premier League holdet øje med franskmanden.

Manchester City, Manchester United og Chelsea skulle ifølge det franske medie være varme på Umtiti og man følger ham sæsonen ud før man tager stilling til en eventuel transfer. Selv er Umtiti glad i FC Barcelona og hans eneste plan er at vinde sin plads tilbage fra Clement Lenglet, som faktisk har overtaget Umtitis plads både på klub- og landshold.

FC Barcelona købte Umtiti for bare 25 millioner euro og han blev set som et røverkøb i forhold til hvordan priserne siden er steget voldsom. Derfor håber man i FC Barcelona på, at Umtiti kan kæmpe sig tilbage uden at skulle gå hen og lide af de samme knæproblemer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samuel Umtiti har tilbud fra Premier League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder