Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Inter: Svært at hente Arturo Vidal

Transfermarked - 13. december 2019




Inter har ikke lagt skjul på, at de gerne vil forstærke sig på midtbanen og en af de spillere, som de har på listen, er FC Barcelonas Arturo Vidal. Det bekræfter Inters sportsdirektør Giuseppe Marotta. Timingen kunne da heller ikke være bedre - Vidal har luftet muligheden for et skifte.

Vidal er uhyre vigtig for FC Barcelona. Det må man bare erkende selvom han er en atypisk Barca-spiller. Hans energiske og til tider dyriske spil bryder kæderne hos modstanderen og han er god til at sætte sig igennem. Derfor har Valverde da også brugt ham ofte, men han er ikke fast mand i startopstillingen og planen er heller ikke at han skal være det.

Vidal selv ønsker mere spilletid og han har udtalt, at han vil vurdere sin situation til januar eller til sommer alt efter hvordan han tror, at tingene kommer til at forløbe. Han kommer dog næppe til at lede længe hvis han vælger at trykke på knappen og forlade FC Barcelona.

- Vidal er en fantastisk spiller og han er på vores liste, men det er svært at se Barca lade ham gå. Jeg tror ikke, at han forlader Barca, fortalte Marotta efter Inters nederlag til netop Barca i tirsdags.

Cheftræner Antonio Conte skulle stå klar med flere minutter i benene til Vidal hvis han vælger at skifte til Inter og det er primært det, som tiltrækker chileneren. Om han vælger at skifte må tiden vise - men muligheden for at det sker er bestemt til stede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter: Svært at hente Arturo Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder