Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Milan-chef: Todibo er interessant

Transfermarked - 6. januar 2020




AC Milan har i en længere periode udvist interesse for FC Barcelonas Jean-Clair Todibo, som ikke får meget spilletid på Camp Nou. Han er derfor blevet hængt ud på transfermarkedet og nu menes AC Milan så at være interesserede. Det bekræfte klubbens sportsdirektør i hvert fald.

Ifølge spanske kilder er der en aftale på plads mellem FC Barcelona og AC Milan. Derfor sendte italienerne nogle repræsentanter til Barcelona i sidste uge for at overbevise Todibo om at vælge AC Milan - han har nemlig adskillige bejlere, så det kræver en ekstra indsats for at få ham overbevist.

- Todibo er en interessant spiller for os, men det handler om, at alt skal gå op i en højere enhed, ellers er der andre spillere, vi har på listen, som vi kan gå efter, fortæller AC Milans Riccardo Massara og følger op:

-Transfermarkedet er lige åbnet og der mange dage at løbe på endnu. Vi har brug for en forsvarsspiler så nu må v se, hvad der sker.

Alt tyder på, at AC Milan kaprer Todibo og at handlen bekræftes inden længe. Det hele afhænger dog af Todibo selv, som skal vælge om han vil blive i Barca, rykke til AC Milan eller indlede forhandlinger med en af de øvrige bejlere - heriblandt tyske Bayer Leverkusen, som dog ønsker at hente ham på en permanent aftale, hvilket Barca ikke er glade for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Milan-chef: Todibo er interessant

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder