Annonce


Annonce

Annonce

Nu har Barca kun tre midterforsvarer

Transfermarked - 16. januar 2020




I aftes kunne FC Barcelona og Schalke 04 begge bekræfte, at den tyske klub lejer Jean-Clair Todibo for resten af sæsonen. Det betyder, at Barca på papiret kun har tre midterforsvarer i Gerard Piqué, Clement Lenglet og Samuel Umtiti, som længe har bøvlet med skader. Spørgsmålet er hvad planen er.

Setien har allerede haft både Chumi og Araujo fra B-holdet oppe til træning og det hænger netop sammen med, at han skal se dem an i forbindelse med en situation, hvor han skal vælge én af dem til at spille på førsteholdet. Situationen er langt fra holdbar, men det er realiteten lige nu.

Todibos udvikling gik fuldstændig i stå i FC Barcelona og derfor var det rigtige at sende ham videre. Spilletid ville han ikke få under Valverde, da Piqué og Lenglet med længder var fast makkerpar mens Umtiti sporadisk kom med hvis han var klar. Under Setien er det ikke til at vide hvilken konstellation han ønsker - men der er kun tre mand at vælge mellem nu.

Nelson Semedo, Sergi Roberto og Wague kan alle spille højreback mens Jordi Alba og Junior Firpo spiller i venstre side, så der er i alt otte forsvarsspillere i truppen - men midterforsvaret med to mand er kun dækket af tre spillere. Første hint får vi søndag aften når Granada gæster Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu har Barca kun tre midterforsvarer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder