Annonce


Annonce

Annonce

Lautaro Martinez reagerer på rygterne

Nyheder: Af Lars Ravn - 17. januar 2020




Lautaro Martinez fortæller i et interview med det argentinske medie TyC Sports, at han er glad for de rygter som sender ham til FC Barcelona. Martinez har været i forrygende form i Inter i indeværende sæson, og har en stor andel i, at den italienske klub er med i toppen af Serie A.

Martinez har igennem en længere periode været rygtet til FC Barcelona, og de rygter kommenterer han nu i et interview med det argentinske medie TyC Sports.

- I øjeblikket spiller jeg i Inter, og forsvarer deres trøje. Jeg er meget glad for at være her. Når der er rygter om mig, så betyder det bare, at jeg gør det godt.

- Jeg skal fortsætte som jeg spiller i øjeblikket. Jeg er meget rolig omkring det hele, og jeg føler mig godt tilpas i Inter, udtaler Martinez.

I samme interview kommer den argentinske angriber ind på, at Inter-træneren Antonio Conte har haft stor indflydelse på hele holdet. I den igangværende sæson har Martinez foreløbig scoret ti gange i de 18 kampe han har spillet i Serie A.

FC Barcelona er i øjeblikket på udgik efter en ny angriber, da Luis Suarez er meldt ude i fire måneder, efter han er blevet opereret for en knæskade. Spørgsmålet er så, og klubben vil forsøge at gå efter Martinez nu, eller om de vil vente til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lautaro Martinez reagerer på rygterne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder