Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Video: Ny fransk skandale - er Neymar nu på vej retur?

Videoer - 2. februar 2020




Mens FC Barcelona fik det ene bud efter det andet på Neymar afvist i sommers af PSG, så tyder alt på, at catalanerne henvender sig igen til sommer for at knytte brasilianeren til truppen. Senest er Neymar kommet i unåde i det franske og det gik vildt for sig, da han var kommet ud af banen i opgøret mod Montpellier, som PSG vandt uden problemer.

Undervejs i kampen forsøge Neymar sig med sin unikke form af en rainbow flick. Bolden ramte modstanderen og gik til indkast, men dommeren ønskede ikke at se på den form for ydmygelse og efter en kort snak frem og tilbage modtog Neymar et gult kort. I spillertunnellen var Neymar godt træt af hele situationen.

- Jeg spiller fodbold, og så giver han mig et gult kort! Sig til ham, at han ikke kan give mig et gult kort, råbte en sur, frustreret og irriteret Neymar til en af dommerne.

Til det svarede dommeren ekstremt arrogant 'Snak fransk'. Som om, at Neymar ved at spille i den franske liga kun må åbne munden hvis det er fransk, som kommer ud. Neymar kvitterede ved at sige 'Snak fransk, min røv', mens han hævede armen i vejret og gik sin vej. Han talte portugisisk under hele forløbet.

Der er ingen tvivl om, at Neymar er godt træt af alt, hvad der har med den franske liga at gøre, og denne episode er kun med til at styrke et muligt skifte tilbage til FC Barcelona.



Se episoden her


Se episoden på banen her
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Video: Ny fransk skandale - er Neymar nu på vej retur?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder