Annonce


Annonce

Annonce

Rivaldo: Hellere Neymar end Lautaro Martinez

Transfermarked - 27. marts 2020




Lautaro Martinez og Neymar er blevet kædet sammen med et sommerskifte til Barca, men lige nu er fremtiden usikker på grund af coronakrisen og ingen ved, hvor mange transferpenge man kommer til at stå med. Spørger man den tidligere Barca-profil Rivaldo, så er der dog ikke tvivl.

- Lautaro Martinez er ikke løsningen lige nu. Neymar vil altid være min prioritet til at forstærke Barca. Lautaro Martinez er kun 22 år og har brug for at udvikle sig yderligere - han skal indhente erfaring på et højere niveau for at kunne blive en stor spiller i fremtiden.

- Derfor mener jeg, at Barca bør fokusere på at hente Neymar tilbage for at forstærke angrebet. Barca skal ofre sig for Neymar nu hvor det ser ud til, at PSG er klar til at acceptere et realistisk bud. Der er ingen risiko forbundet med denne transfer, erklærer Rivaldo og hæfter sig ved, at Neymar allerede har vist, at han kan skabe succes i Barca.

- Neymar er 28 år og har stadig mange fodboldår i sig. Han ville være en kæmpe signing for Barca og han kender allerede klubben, han har personligheden og han kan gøre en kæmpe forskel sammen med Messi. Jeg er sikker på, at Messi ville elske at have Neymar tilbage.

PSG menes at være klar til at modtage bud på Neymar, da den franske klub gør klar til at forbedre sig på flere positioner for at forstærke sit hold. Ved at sælge Neymar håber de, at de kan indhente 2-3 stjernespillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: Hellere Neymar end Lautaro Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder