Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Ter Stegen skal have lønforhøjelse

Nyheder - 27. marts 2020
Rivaldo: Ter Stegen skal have lønforhøjelse

© Goal


Barca og Marc-André ter Stegen har i løbet af de seneste par uger talt sammen omkring en kontraktforlængelse, men snakken gik på køl, da man kom ind på det økonomiske aspekt. Barca er klar til at forhøje Ter Stegens løn, men i første omgang var man ikke klar til at imødekomme kravet.

I Barca mener man, at man har verdens bedste keeper og derfor ønsker Ter Stegen også en løn, som fortæller det. Spørger man brasilianske Rivaldo, så er der slet ikke tvivl om, at Ter Stegen skal være blandt de bedste lønnede spillere i truppen. Helt deroppe lige under Suárez og Messi.

- Ter Stegen fortjener en lønforhøjelse, men ikke helt op til Messi eller Suárez. Jeg er af den opfattelse, at han fortjener en lønforhøjelse for alt, hvad han har gjort for holdet i de senste par år. Men jeg mener ikke, at han skal op på siden af Messi eller Suárez, som nogle mener.

- Men under alle omstændigheder skal han være blandt de bedste betalte spillere i truppen. Han er blandt de vigtigste i truppen, erkender Rivaldo, som naturligvis følger Barca meget tæt og af og til kommer med sine helt klare og ærlige meninger om klubbens tilstand.

Mens Barca og Ter Stegens kontraktsnak er gået i stå, har Bayern München meldt sig på banen og er klar til at hente keeperne hvis ikke han kan blive enig med Barca.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder