Annonce


Annonce

Annonce

Inter leder efter erstatning for Lautaro Martinez

Transfermarked - 16. april 2020




Barca har længe været interesseret i at hente argentinske Lautaro Martinez til angrebet som erstatning for Luis Suárez, som selv har udtalt, at klubben gør klogt i at begynde at køre en ny mand i stilling, da han trods alt har rundet 33 år.

I de italienske medier er man ikke i tvivl om, at Inter må indfinde sig i, at Lautaro Martinez til sommer er fortid i klubben. Barca har været i konstant kontakt med Lautaros bagland og catalanerne håber på, at man kan presse Inter til at godtage en handel, hvor Barca inkluderer penge og spillere. Man ønsker ikke at betale frikøbsklausulen på 111 millioner euro.

Barca forsøger at arbejde klogt på transfermarkedet og man er ikke i tvivl om, at Neymar og Lautaro Martinez skal til klubben og hvis man skal betale penge for begge spillere, så er der næppe råd - derfor ønsker man at inkludere spillere.

Inter-træner Antonio Conte har ifølge La Gazzetta dello Sport allerede givet klubben besked om, at man skal på markedet for at finde en erstatning for Lautaro Martinez. Man tror ikke længere på, at man kan holde på ham og selvom angriberen har forklaret sin dybe kærlighed for Nerazzurri, så siger han ikke nej til en klub som Barca.

22-årige Lautaro Martinez kom til Inter fra Racing Club og har siden skiftet den 4. juli 2018 for 22,7 millioner euro spillet 66 kampe med 25 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter leder efter erstatning for Lautaro Martinez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder