Se Vidals reaktion til Real Madrids VAR-held

La Liga - 19. juni 2020

Real Madrid hentede i går tre point, da de slog Valencia med 3-0. Men der skulle lige en spændende halvleg til før de hvide begyndte at røre på sig. Valencia ramte nemlig stolpen i første halvleg og fik endda annulleret et mål, som ellers blev dømt på banen. Desuden var der tvivlom hvorvidt der egentlig var mål eller ej.

Rodrigo scorede nemlig på Courtois i første halvleg og på banen blev målet godkendt. Men så fik dommereren besked i headsettet om at afvente - men da dommerne i VAR-rummet ikke kunne finde ud af, om Maxi var offside eller ej, så måtte dommeren ud at kigge på skærmen.

Selv her tog dommeren adskillige minutter før han kom frem til beslutningen om at fløjte for offside og demed annullere målet. I anden halvleg brød Valencia sammen og tabte 3-0.

Arturo Vidal var ikke af den opfattelse, at offsiden var korrekt. Han var hurtigt ude på de sociale meder med et billede af en kæmpe grine-smiley samt to streger, som indikerede de to streger der blev tegnet på skærmbilledet, da man skulle vurdere om der var offside eller ej.

Se Vidals reaktion til Real Madrids VAR-held Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder