Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué kan blive straffet for Real Madrid-kommentar

La Liga - 20. juni 2020
Piqué kan blive straffet for Real Madrid-kommentar

© AFP


Gerard Piqué spillede med i kampen i aftes mod Sevilla og var med til at holde et clean sheet, men desværre kunne angriberne ikke finde vej til netmaskerne og således endte det hele 0-0 hvilket nu spiller matchbolden over på Real Madrids bane. Efter kampen i går kom Piqué dog med en skarp udtalelse.

Da Real Madrid senest slog Valencia fik Los Che et mål annulleret i første halvleg efter enormt lang tid med VAR, som skulle vurdere om der var offside ved målet. Dommerne i VAR-vognen kunne ikke finde ud af det og så måtte hoveddommeren ud til skærmen for at tage beslutningen. Også her havde han problemer med at finde frem til en beslutning, som dog til sidst blev at Valencias mål blev annulleret. Det mente Piqué helt klart ikke var korrekt.

- Jeg tror, at det bliver svært at vinde La Lig nu. Vi kommer til at give alt for at vinde, men jeg tror ikke, at Real Madrid taber mange point. Det er ikke længere i vores hænder, men vi må håbe, at Real Madrid smider point.- Af hvad jeg har set de sidste to kampe, så bliver det svært for os at vinde ligaen, kom det køligt fra Piqué med direkte hentydning til Rodrigos annullerede mål mod Real Madrid hvor Piqué altså inddirekte mente, at Real Madrid har dommeren på sin side.

Ifølge Sport kan Piqué gå hen og blive straffet for sin hentydning såfremt der bliver oprettet en sag med målet om at dykke ned i Piqués kommentar. Umiddelbart kommer det ikke til at ske, men i Spanien foretager man sig af og til nogle mærkværdige valg, så hvis man vælger at straffe Piqué på baggrund af forsvarsspillerens egen mening, så vil det ikke overraske nogen.

Barca er lige nu tre point foran Real Madrid, som dog har til gode at spille i denne runde. De møder Real Sociedad på udebane søndag aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder