Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Victor Font: Messi er urørlig

Nyheder - 5. juli 2020




Der går i øjeblikket chokbølger igennem Barcelona, efter nyheden om at Messi har droppet kontraktforhandlinger brød ud i medierne. Nyheden har selvfølgelig også nået ledelsesgangene og nu er en af de vigtigste bejlere til prsæidentembedet ved det kommende valg, Victor Font, ude og kommentere på historien.

Til det italienske medie TuttoMercatoWeb udtalte han dette:

- Messi er urørlig.

- Det er åbenlyst, at det projekt jeg har i tankerne omkring klubben, i stor grad handler om at Messi beholder Barca-trøjen på, og spiller i vores klub i mange år endnu.

- Legender som ham forsvinder ikke bare, fordi de er en del af klubbens historie til al evighed.

Udover at udtale sig om hans planer med Messi, mens han stadig spiller, løftede Font også sløret for, at han gerne ser argentineren i en rolle i klubben, når han lægger støvlerne på hylden.

- Jeg tror, at det er essentielt, at Messi ikke bare stopper sin karriere her, men at han fortsætter med at være en nøglefigur i og omkring Barcelona, selv efter at karrieren er ovre.

Lige nu ligner 47-årige Victor Font en af de stærkeste kandidaterne til at vinde præsidentvalget, og han har også allerede løftet sløret for nogle af sine planer. Noget der især gjorde mange Barca-fans begejstret, var Fonts udmelding om, at Xavi er en integreret del af hans planer, og meningen er at Font vil udvælge Xavi som træner, når tiden er inde.

Præsidentvalget i Barcelona skal afholdes senest i efteråret 2021.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Victor Font: Messi er urørlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder