Annonce


Annonce

Annonce

Corona: Eric Abidal sendt i karantæne

Coronavirus / COVID-19 - 16. august 2020




Eric Abidal er blandt de mindre populære skikkelser i Barca i disse dage og har egentlig været det lige siden han blev sat på plads af Lionel Messi. I disse dage kan Abidal dog ikke gøre det store væsen ud af sig, da han er blevet sendt hjem i karantæne. Det fortæller Sport.

Han var egentlig rejst med til Lissabon for at støtte holdet i kampen mod Bayern München, men før man tog ind på stadion kom nyheden om, at Samuel Umtiti var blevet testet positiv for Covid-19. Det betød, at han blev sendt hjem i karantæne og da ingen fra førsteholdet havde været i fysisk kontakt med Umtiti, kunne kampen mod Bayern uden problemer blive spillet.

Men Abidal havde været i kontakt med Umtiti og derfor valgte man naturligvis at han ikke måtte tage med på stadion og han blev i stedet isoleret i Portugal før han tog bilen hjem til Barcelona - en tur på godt 11 timer. På den måde undgik han også at komme tæt på andre mennesker i lufthavnen og ombord på flyvemaskinen.

Abidal tog en coronatest samtidig som Umtiti, og Abidals var negativ - men han er blevet bedt om at tage endnu en for at være på den sikre side. Indtil han får et svar, er han i karantæne og det er en overordnet trist tid for Abidal, som forventes at blive fyret meget snart. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Corona: Eric Abidal sendt i karantæne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder