Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca fyrer Abidal

Nyheder - 18. august 2020




Mandag gik det udover Quique Setien, da han efter syv måneder som cheftræner i Barca blev fyret. I dag, tirsdag, kom turen så til sportsdirektør Eric Abidal, som er blevet fyret. Det meddeler Barca på sin hjemmeside.

- FC Barcelona og Eric Abidal er nået til enighed om at slutte kontrakten mellem de to parter, bekræfter Barca tirsdag eftermiddag og følger op:

- Klubben ønsker offentligt at takke Eric Abidal for sin professionalisme, dedikation samt det tætte og positive forhold han har haft til alle i Barca-familien, skriver Barca på sin hjemmeside.

Dermed er Eric Abidal altså slut som sportsdirektør i Barca og man må erkende, at hans afslutning i klubben har været kedeligt. Han var en forrygende venstreback for år tilbage og historien var så smuk, da han slog kræftsygdommen og vendte tilbage på banen for at løfte Champions League-trofæet.

Siden stoppede han sin aktive fodboldkarriere og har desværre ikke har et særligt positivt ry for sit arbejde i Barca i sportsafdelingen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca fyrer Abidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder