Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Depay indrømmer: Der er interesse fra Barca

Transfermarked - 8. september 2020




Barca er interesseret i Memphis Depay og har været det lige siden Ronald Koeman tog over i klubben. Barca har flere bolde i luften såfremt man ikke lykkedes med sin førsteprioritet og Depay indrømmer da også, at han kender til Barcas interesse.

Det var efter gårsdagens landskamp mellem Holland og Italien, at Depay talte med mediet NOS, hvor han slog fast, at han kender til Barcas interesse.

- Vi må vente med at se, hvad der sker. Jeg taler med Lyon i morgen (i dag, red.). Jeg ved, at der er interesse, men jeg kan ikke sige meget mere. Jeg skal også have talt med min agent, bekræftede Depay efter kampen.

Umiddelbart vurderes Depay til at koste i omegn af 25 millioner euro. Alternativet er Lautaro Martinez, som koster meget mere - men til gengæld han tre år yngre end Depay. Goal kunne for to dage siden meddele, at Barca havde genåbnet sin interesse for Lautaro Martinez, men det hænger måske sammen med, at man vil have sikret sin backup såfremt det ikke lykkedes at hente Depay. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Depay indrømmer: Der er interesse fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder