Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Myndighederne afviser Bartomeu: Afstemning nu

Nyheder - 24. oktober 2020
Myndighederne afviser Bartomeu: Afstemning nu

© FC Barcelona


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu gør alt i sin magt for at udsætte mistillidsafstemningen så han har mere tid på posten. Det er en kendsgerning efter at vicepræsident Jordi Cardoner for to dage siden slog fast, at man ikke kan nå at holde afstemningen den 1. og 2. november, som det ellers har forlydt.

Under helt almindelige omstændigheder ville den 1. og 2. november være oplagt, men Cardoner var ude og påpege, at man på grund af corona-omstændighederne ikke har mulighed for at sætte det i gang allerede den 1. og 2. november og i stedet kiggede klubben mod den 15. og 16. november. Det er et træk med fuld overlæg fra præsident Bartomeu.

Myndighederne i Catalonien har nemlig slået fast, at der overhovedet ikke er nogen risiko for at afholde afstemningen den 1. og 2. november såfremt alle anbefalinger overholdes hvilket nærmest alle mennesker på daglig basis gør sig i i dag. Der er således ingen restriktioner fra myndighederne som gør, at klubben ikke kan holde afstemningen allerede søndag i næste uge.Der er således tale om, at Bartomeu forsøger at bibeholde sin magt i endnu længere tid og det har så at sige sat pisset i kog hos Jordi Farré, som er stifteren bag mistillidsvotumet. Han har tænkt sig at indlede en retslig sag mod ledelsen, da de forsøger at snyde sig udenom reglerne ved at bruge pandemien som undskyldning for at man ikke kan holde afstemningen den 1. og 2. november.

Det er i øvrigt RAC1, som har støvet nyheden frem om, at myndighederne giver grønt lys til at afholde afstemningen i næste uge.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder