Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Umtiti: Jeg ser mig ikke i andre klubber end Barca

Nyheder - 26. oktober 2020




Samuel Umtiti startede som lyn og torden i Barca, da han kom til klubben fra Lyon for 25 millioner euro. Men efter en god start, blev det hele ødelagt af den ene skade efter den anden og netop fordi, at hans knæ har vist sig at være ekstrem skrøbelig, så har han ikke badet i tilbud denne sommer selvom Barca satte ham på salgslisten.

Barca var klar til at sælge Umtiti, og han var da også i snak med sin tidligere klub Lyon, men der kom aldrig noget konkret ud af det. Nu har han talt med Canal Football, hvor han fortæller mere om sin situation.

- Jeg ser ikke mig selv i andre klubber end Barca. Jeg har været klar i spyttet omkring det med alle, jeg har talt med, indleder han og følger op:

- Lyon er min klub og min by. De var klubben, som gav mig chancen for at spille i Europa, i Barca og på det franske landshold. Det er korrekt, at der var snak med Lyon denne sommer, men der kom ikke noget konkret ud af det.

- Det har været de to værste år i min karriere. Jeg har aldrig før arbejdet så hårdt, som jeg gør nu. Jeg bliver nødt til at indhente den spildte tid, slår han ydermere fast i interviewet, hvor han altså bekræfter, at han var i snak med Lyon.

Umtiti er lige nu skadet på ubestemt tid og selv når han er tilbage, kræver det at han overbeviser Koeman om at spille fodbold igen. I disse dage gør hverken Piqué eller Lenglet god reklame for sig selv, men spørgsmålet er hvordan situationen ser ud når Umtiti endelig er tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Jeg ser mig ikke i andre klubber end Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder