Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Vi kunne have scoret flere mål

Champions League - 29. oktober 2020




Roberto: Vi kunne have scoret flere mål

© AFP


Ronald Koeman overraskede i går i sin startopstilling, da Sergiño Dest netop havde spillet en udmærket kamp mod Real Madrid, men så blev han bænket mod Juventus og Sergi Roberto startede i stedet inde på højrebacken. Efter opgøret var han ganske tilfreds med holdets præstation.

Barca slog Juventus med 2-0 på udebane i aftes i Champions League efter mål af Ousmane Dembélé og Lionel Messi, og selvom Juventus fik annulleret tre mål pga. offside, så mener Roberto, at Barca kunne have scoret flere mål. Der var da også optræk til flere mål.

- Vi er meget glade for præstationen og specielt de tre point på denne bane. Det er altid vigtigt at indlede med seks point i de to første Champions League-kampe. Følelsen er god lige nu, fortalte Roberto efter opgøret og fulgte op:

- Det blev kun til to mål, men vi kunne have scoret mange flere. Vi dominerede og skabte chancer. Bolden gik ikke altid i mål, men vi er glade. Det vigtige var, at vi kom frem til at kunne skabe chancerne. Vi har en masse spillere med stor kvalitet og hvis vi fortsætter på denne måde, så skal vi nok få nogle store sejre.

- Jeg ved ikke, om det var den bedste Barca-kamp i sæsonen. Men efter at have tabt til Real Madrid i ligaen var det vigtigt for os at slå tilbage. Nu skal vi forsøge at fortsætte på denne vej, konkluderede Roberto før han satte ord på Bartomeus fratrædelse.

- Det bedste svar er denne kamp. Vi fokuserer på at spille fodbold. Der er blevet sagt mange ting, hvilket er normalt, men fansene og spillerne tænker kun på at vinde kampe.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder