Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jordi Farre: Neymar kan blive billig

Transfermarked - 25. december 2020




Præsidentkandidaterne gør i disse dage, hvad de kan, for at få klubbens medlemmer til at stemme på dem til det kommende præsidentvalg. Fordi, at tiden er så presset, bliver man som kandidat nødt til at have en plan i forbindelse med mulige transfers, da der kun er meget få dage at handle i for den nye præsident.

Jordi Farre, som er blandt kandidaterne, bekræfter, at han har talt med Neymar og selvom mange spørger sig selv, hvordan Barca nogensinde skulle få råd til brasilianeren i denne tid, så ser Farre det som en investering for at bygge Barca op igen.

- De spillere, som kommer til Barca, vil blive udvalgt af den kommende sportsdirektør. Under vores møde blev vi enig om, at der kun er få spillere, som har Barcas niveau og her er Neymar en af dem, fortæller Farre ifølge Sport og følger op:

- Der var artikler der påstod, at vi havde talt med Neymar, og det er helt korrekt. Vi har talt med mange mennesker i de seneste uger fordi, at vi er ved at forberede et projekt startende fra den 25. januar, hvor der kun vil være få dage tilbage af transfervinduet. Vi har talt med mange spillere og Neymar er i blandt dem.

- Når alt kommer til alt, så kan det være billigt (at hente Neymar). Når du betaler for en spiller af hans kaliber, så er det ikke en udgift, det er en investering og man bliver nødt til at investere for at vokse. Så gode spillere kan i sidste ende vise sig at være billige.

Der er præsidentvalg i Barca den 24. januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Farre: Neymar kan blive billig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder