Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi i Barcelona: Jeg er på ferie

Nyheder: Af Sajad Koftan - 18. maj 2021




Xavi Hernandez, FC Barcelonas legende, ankom til Barcelona mandag fra Qatar, hvor han jo er på ferie, ifølge ham selv ihvertfald. Dog har mediet SPORT en helt anden fortolkning af Xavis pludselige tilstedeværelse i catalonien, eftersom succestræneren angiveligt er på vej til at overtage trænersædet efter Ronald Koeman.

Xavi har ellers netop forlænget sin kontrakt med Al Sadd i Emiraterne, som han jo står i spidsen for, men som jo ikke er en stopklods for Barcas elskede legende - hvis catalanerne vælger at byde på træneren.

Alt tyder derfor på at Ronald Koemans sidste kamp for klubben bliver i den kommende weekend, hvor modstanderen er Eibar.

Angiveligt skulle Xavi allerede have indledt de første samtaler med Barca omkring truppens sammensætning til den kommende sæson, hvor præsident Joan Laporta har taget de helt store rengørings-handsker på, melder SPORT.

Mediet beretter at hele 14 spillere vil forlade Barcelona inden opstarten til den kommende sæson - et scenarie som ligeledes bringer Xavi ind i billedet som FC Barcelonas kommende træner.

FC Barcelona tabte hjemme med 2-1 til Celta Vigo i søndags, som jo betyder at Messi og holdet ikke er i spil til mesterskabet i år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi i Barcelona: Jeg er på ferie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder