Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman til Matheus: Du har ikke kvaliteten

Nyheder - 28. maj 2021
Koeman til Matheus: Du har ikke kvaliteten

© FC Barcelona


Matheus har ikke fået meget at juble over i denne sæson. Godt nok har han fået en kæmpe oplevelse ved at være Barca-spiller og træne med de store stjerner, men det er kun blevet til 17 spilleminutter i denne sæson. Han har netop givet et interview hvor han kommer dybere ind på sin ellers ukendte situation.

- Jeg har kun spillet 17 minutter og jeg forstår ikke hvorfor. Der var mange kampe, hvor jeg helt ærligt mener, at jeg kunne have spillet. En dag gik jeg ind på Koemans kontor og han forklarede mig, at han ikke regner med mig og at jeg ikke har kvalitet til at spille for Barca. Han anbefalede en lejeaftale (i starten af sæsonen).

- Jeg fandt ikke noget hold, da jeg var meget ung og kun lige ankommet. Jeg fortalte ham, at han skulle give mig nogle minutter på banen så jeg kunne vise mig frem og finde mig et hold. Der var dage, hvor jeg nærmest ikke var en del af holdet. Typisk træningspas inden kampdage, hvor det var det taktiske aspekt.- Jeg forstår, hvad klubben gik igennem og ikke havde plads til min præsentation på grund af pandemien. På dagen, hvor jeg egentlig skulle præsenteres, kom Messis velkendte fax, hvor han forklarede klubben, at han ville væk. Og derefter havde vi ingen præsident.

- Jeg kom selvfølgelig til Barca med forhåbningen om at spille og vokse som fodboldspiller og som person, men noget helt mærkeligt er sket. I træning er jeg altid blevet placeret på forskellige positioner som højrebacken. Men alle i truppen har støttet mig og selvfølgelig har det været lettere med Araujo og Neto, da de taler portugisisk. Jeg taler også meget med Riqui Puig og Junior Firpo. De mere erfarne spillere spørger også tit ind til mig om hvordan jeg har det.

- For mig er det bedste at blive her i klubben, men jeg ved ikke hvordan klubben har det omkring det. Hvis jeg skal ud på en lejeaftale for at spille, så gør jeg gerne det, konkluderer Matheus til sidst.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder