Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sergio Agüero vil væk fra Barca nu!

Transfermarked - 7. august 2021Medie: Sergio Agüero vil væk fra Barca nu!

© FC Barcelona


Sergio Agüero er en sur og skuffet mand. Han har ikke lyst til at blive i Barca og han har sat sine advokater til at kigge kontrakten igennem for at finde ud af, om han kan forlade klubben allerede denne sommer. Han er rasende efter at Barca ikke formåede at forlænge med Lionel Messi.

Sergio Agüero har altid drømt om at spille sammen med Messi på klubplan. De to spillere er utrolig gode venner og har været det siden starten af deres karriere, hvor de mødte hinanden med det argentinske landshold og sammen bl.a. vandt OL-guld. Efter en legendarisk tid i Manchester City blev Agüero en fri fugl, og det udnyttede Barca.

Barca hentede således Agüero på en fri transfer, men Agüero blev lovet af Joan Laporta, at Messi ville forlænge og at de to ville komme til at spille sammen. Det sker ikke, da Barca på utrolig vis ikke har formået at få en aftale i hus, og dermed fortsætter Messi ikke i Barca. Det har fået Agüero op i det røde felt, da han var lovet, at aftalen med Messi ville falde på plads. Agüero fik fornemmelsen af, at der allerede var styr på det hele omkring Messi. Det fortæller La Porteria.Derfor søger Agüero allerede en mulighed for at komme væk fra Barca nu. Han vil ikke i gang med sæsonen og han har ikke tænkt sig at spille i klubben. Han vil væk denne sommer og gerne hurtigst muligt så han kan nå at finde sig et andet sted at være.

Mediet hævder, at luften er blevet iskold mellem Agüero og ledelsen siden at truppen fik at vide, at Messi ikke fortsætter i Barca. Hvad der kommer til at ske nu bliver udefra set spændende at følge - men en ting er sikkert. Joan Laporta har fået et nyt problem på hænderne og spørgsmål er om han efterhånden har rum nok til at jonglere med alle de problemer, der foregår i Barca. Absolut ingenting spiller i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

39 min. Ez Abde: "Vores landstræner instruerede ...
1 t. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
2 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
3 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
4 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
5 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
6 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
7 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
9 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
10 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...

Ugens mest læste

Seneste nyheder