Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto blev buhet af banen mod Bayern

Champions League - 15. september 2021
Sergi Roberto blev buhet af banen mod Bayern

© Getty Images


Sergi Roberto er ikke blandt de mest populære spillere i Barcas trup i disse dage. Faktisk har han over en længere periode været utrolig udskældt og i går mærkede han det i den grad, da der var knap 40.000 tilskuere på lægterne til at overvære kampen mod Bayern München.

Roberto var igen meget energisk, som er naturligt i hans spil, men tilskuerne på Camp Nou gav deres mening til kende med Ronald Koemans valg om at spille med Roberto, da han blev buhet ud efter en times tid, hvor han blev erstattet af Yusuf Demir. Det var kort tid efter Bayerns andet mål.

Roberto er egentlig midtbanespiller, men har længe spillet højreback og har desuden spillet samtlige positioner på banen for Barca udover som keeper og spidsangriber. Senest forlyder det, at klubben er nået til enighed om en forlængelse af hans kontrakt i forbindelse med at han også har godkendt en lavere løn i klubbens interesse. Men han får ikke meget kærlighed at føle fra klubbens tilhængere.I sidste sæson fejlede han ofte hvilket førte til mål for modstanderen, men Ronald Koeman har konstant bibeholdt en tro på Roberto og bruger ham flittigt, men med 40.000 tilskuere på lægterne i går fik de altså at mærke, at der ikke er meget tilovers for spilleren. Barca møder Granada om et par dage og tiden må vise, om Roberto igen får spilletid.

Sergino Dest var skadet frem mod Bayern-kampen, men blev alligevel udtaget. Til gengæld turde Koeman ikke tage nogen chancer med ham og derfor fik Roberto altså spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder