Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergi Roberto: Jeg er overrasket over kritikken

Nyheder - 10. oktober 2021
Sergi Roberto: Jeg er overrasket over kritikken

© Getty Images


Sergi Roberto har fra den spanske landsholdslejr ladet sig interviewe af Sport, som blandt andet har spurgt ind til hele polemikken omkring den voldsomme kritik mod ham. Barcas fans holder ikke igen med kritik når de ser ham i startopstillingen eller på banen.

Roberto har spillet over 300 kampe for Barcas førstehold og er en vellidt spiller blandt truppen. Men på banen har han været kritiseret for sit spil og det føler han sig overrasket over. Det fortæller han ærligt i interviewet.

- At Camp Nou retter sin pifter mod mig gør ondt. Jeg var virkelig trist den dag. Også dagen efter. Det er aldrig sket for mig før og jeg synes ikke, at det er en rar følelse. Jeg er en spiller, som har givet alt til klubben, så det er klart, at det rammer mig hårdt.

- Hvis det ikke rørte mig, så ville det være et problem og at jeg er ligeglad, men jeg er ikke ligeglad og det rammer mig virkelig dybt. Jeg håber, at alt bliver bedre. Al den larm har ikke hjulpet holdet, men vi har en klar aftale om at holde sammen som et hold.

- Jeg startede sæson med at score to mål og assistere et tredje. Og derfor er jeg overrasket over, at der bliver piftet mod mig. Jeg respekterer alle der har en mening og jeg bruger det som ekstra motivation mod de kommende opgaver vi har på programmet. Jeg vil ikke stoppe med at kæmpe og jeg vil altid give alt, jeg har.

- Jeg har givet alt fra første dag og det vil jeg fortsætte med.

Om sin kontraktforlængelse
- Jeg er optimistisk. Præsidenten har allerede offentligt talt ud om det. Det har været en travl sommer og meget er sket, og der sker stadig mange ting, men som præsidenten sagde, så er jeg også sikker på, at det nok skal blive klaret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder