Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Agüero og Dembélé er måske med mod Valencia

La Liga - 10. oktober 2021




Om en uge spiller Barca hjemme mod Valencia og det kan ske, at der er to gode nyheder i truppen til den kamp. Først skal der lige afvikles nogle landskampe i løbet af den kommende uge før Barca igen løber på banen. Ronald Koeman håber i hvert fald på gode nyheder.

Koeman har ofte, rigtig ofte faktisk, brokket sig over skaderne i truppen og han har lovet præsident Joan Laporta, at spillet på banen og resultaterne nok skal blive bedre når de skadede spillere vender retur. Ansu Fati er allerede tilbage og om en uge kan det være, at både Sergio Agüero og Ousmane Dembélé er tilbage.

I hvert fald vurderer Sport, at begge spillere ventes at få noget træning i benene med de øvrige spillere og at de får det grønne lys i slutningen af næste uge således at de er klar til at indgå i truppen mod Valencia. Om de får spilletid mod Los Che er dog mere tvivlsomt. Her er det op til Ronald Koeman at vurdere, om det er nødvendigt.

Begge spillere har været ude i længere tid og Agüero har ikke engang fået sin debut for Barca siden han rykkede gratis fra Manchester City til Barca. Få dage efter sit skifte kunne han se en af sine bedste venner, Lionel Messi, forlade klubben. Den havde han næppe set, men han har knoklet hårdt for at komme sig og det lader endelig til at vi får Agüero at se i Barca-trøjen på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Agüero og Dembélé er måske med mod Valencia

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder