Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Vi er tæt på at kunne vinde en storkamp

El Clasico - 25. oktober 2021
Koeman: Vi er tæt på at kunne vinde en storkamp

© Getty Images


Ronald Koeman ramte den forkert endnu engang i går. Real Madrid snuppede alle tre point på Camp Nou, men Koeman mener ikke, at det var et fair resultat. Han mener, at Barca fortjente mere fra kampen og slog desuden fast, at klubben er tættere på at kunne vinde en storkamp end tidligere.

- Barca fortjente meget mere mod Real Madrid. Det er svært at forstå et resultat som dette. Vi har vist, at vi ikke er dårligere end Real Madrid, men at score kampens første mål udgør ofte forskellen. Vi har vist, at vi er tættere på at kunne vinde en storkamp, udtalte Koeman efter kampen og fulgte op:

- Vi fik ikke det ønskede resultat, men i første halvleg var vi gode og fansene var fantastiske. Efter en stor chance til Dest kom vi bagud 0-1 på et kontrastød. Vi kontrollerede kampen i første halvleg og vi kom frem til nogle chancer mens Real Madrid spillede deres spil og satsede på omstillinger.

- Jeg er skuffet over resultatet, men ikke spillernes præstationer. Denne gang var det detaljer, som gjorde forskellen og det er en skam, for vi fortjente at komme i front i denne kamp.

- Jeg bryder mig ikke om, at fans pifter mod Luuk de Jong. Det hjælper hverken ham eller holdet. Han burde modtage støtte i stedet, da han er Barca-spiller. Jeg forstår dog godt at fansene kan være frustrerede.

Næste kamp for Koeman og Barca er ude mod Rayo Vallecano.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder