Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcas upopulære lægestab fejlede igen

Skader - 27. november 2021
Barcas upopulære lægestab fejlede igen

© Getty Images


Barcas lægestab har været i medierne for de helt forkerte ting over en længere periode. Adskillige gange har man set Barca-spillere få det grønne lys ovenpå en skade for så at blive skadet samme sted igen. Xavi er godt i gang med at få ryddet op og har allerede haft fat i klubbens tidligere læge Dr. Pruna med ønsket om, at han vender retur.

I disse dage er Xavi da heller ikke glad for lægestabens arbejdsindsats. Sergi Roberto er det seneste eksempel på, hvordan lægerne konstant overser ting og ikke udfører deres arbejde korrekt. Xavis første kamp i spidsen for Barca var hjemme mod Espanyol, hvor Sergi Roberto op til kampen fik det grønne lys og dermed blev klarmeldt og kunne spille kampen.

Xavi valgte dog ikke at benytte sig af Roberto, da han på trods af at være blevet klarmeldt ikke var på 100 procent. Derudover tillod kampen ikke at Roberto skulle ind. Espanyol pressede hårdt på, der var aldrig ro på bolden i den sidste del af kampen og det ville have været et sats at sende Roberto på banen.48 timer senere var Roberto skadet igen. Uden at have spillet. Og det var den samme skade, som var brudt op. Barca bekræftede endda at Roberto igen blev tilføjet til skadeslisten på grund af smerter samme sted. Altså havde lægerne klarmeldt ham til Espanyol-kampen uden at han egentlig var klar.

Derfor blev Roberto ikke udtaget til opgøret mod Benfica hvilket var frustrerende for ham, da lægerne netop havde meldt ham klar. Roberto troede, at hans skade var fortid, men igen har klubben måtte konstatere, at lægerne klarmeldte en spiller, som straks blev skadet igen.

Holdets antal skader i denne sæson taler for sig selv og tilliden fra spillerne til lægerne er efterhånden opbrugt. Det er en utryg situation og Xavi forsøger at rette op på det hvorfor flere allerede har fået sparket ligesom han som skrevet håber på, at Dr. Pruna meget snart vender tilbage. Xavi kalder Dr. Pruna den bedste læge i klubbens mens han var aktiv fra 1998 til 2015.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder