Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sergi Roberto skal opereres i Finland

Skader - 1. december 2021
Officielt: Sergi Roberto skal opereres i Finland

© FC Barcelona


Sergi Roberto sætter sig snart ombord på et fly og drager mod Finland. Det fortæller Barca i dag, som bekræfter, at spilleren skal igennem en operation. Det har været nødsaget ovenpå hans seneste skade, som har holdt ham ude i adskillige kampe.

Egentlig blev han meldt klar op til kampen mod Espanyol, hvor Xavi dog ikke valgte at bruge ham. bare 48 timer efter det grønne lys blev han meldt skadet igen. Det vurderes, at lægerne ikke havde gjort deres arbejde godt nok da de valgte at klarmelde ham. Men nu er Roberto så på den igen.Han drager til Finland i løbet af de kommende dage, hvor han skal opereres i højre lår af Dr. Lasse Lempainen, som har opereret flere Barca-spillere i sin tid. Operationen foregår som altid med en Barca-læge til stede og først efter operationen vil der komme en pressemeddelelse hvor det vil fremgå, hvor længe Roberto må vente med at komme tilbage på banen.

På trods af at have misset nogle kampe på grund af sin skade, har Roberto i denne sæson spillet med i 12 kampe. Heraf ni i ligaen og tre i Champions League. Med ankomsten af Dani Alves er der længere udsigt til spilletid for Roberto og med den forestående operation er det altså ikke til at vide hvor meget man egentlig kommer til at se ham i aktion i denne sæson.

29-årige Sergi Roberto har siden 2010 spillet 316 kampe for Barca og scoret 12 mål. Hans bedste sæson landede i 2015/16, hvor han spillede med i hele 49 kampe. To sæsoner senere spillede han 48 kampe. Han har aldrig prøvet at score mere end to mål i samme sæson.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder