Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Ter Stegen skal steppe op

Champions League - 8. december 2021Journalist: Ter Stegen skal steppe op

© Getty Images


Marc-André ter Stegen er utvivlsomt Barcas førstekeeper og er fast mand på holdet, men han bliver i disse dage ofte kritiseret for at lukke alt for mange mål ind og journalisten Juan Jiménez Salvadó er blandt de folk, der mener, at Ter Stegen skal til at steppe op i takt med at Barca har planer om at kunne konkurrere med de bedste igen.Det er ingen hemmelighed, at Ter Stegens værdi er faldet drastisk i takt med at Barca har skabt det eneste negative resultat efter det andet. Han var slet ikke i blandt de bedste keepere i verden, da disse blev kåret i sidste uge og overordnet set er hans værdi næsten halveret.

- Hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om at komme videre fra Champions Legaue-gruppen, så har de behov for at se Ter Stegen fra sin bedste side. Han går ind til kampen efter en tvivlsom kamp mod Betis. Hans markedsværdi er i dag 55 millioner euro. For to sæsoner siden var den 90. Han skal steppe op, fortæller Salvadó.

Ter Stegen forventes at starte på banen i aften på Allianz Arena, hvor Bayern er store favoritter, men hvor Barca ikke kan tåle at levere endnu en trist omgang fodbold. Godt nok har spillet under Xavi været bedre end under Ronald Koeman, men der mangler en masse på holdet og i aften skal mulighederne udnyttes - en tur i Europa League vil være et kæmpe tilbagefald for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...
12 t. N'Golo Kanté forventes at forlade Chelse...
13 t. Lionel Messis karriere i tal: 1000 kampe...

Ugens mest læste

Seneste nyheder