Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Vanvittigt ikke at udsætte kampen

La Liga: Af Søren Nissen - 2. januar 2022
Xavi: Vanvittigt ikke at udsætte kampen

© Getty Images


Corona raser igen i Europa og efter Omikron-varianten først tog sit indtog i blandt andet Danmark og England med mange aflyste kampe til følge, har den nye og smitsomme variant også fået godt fat i Spanien og La Liga. Stort set alle hold er ramt, men særligt slemt står det til i FC Barcelona forud for kampen mod Mallorca i aften.

10 spillere har raget virussen til sig, mens yderligere syv spillere er skadet. Disse høje tal blev Xavi forholdt i gårsdagens pressemøde, hvor han tydeligvis ikke var tilfreds med, at kampen bliver spillet.

- Vi er i en ekstrem situation. Vi har imellem 17-18, der sidder ude afhængig af Umtiti, som i dag (i går) modtog et negativt testsvar, men han har ikke trænet i en uge. Kampen skal suspenderes. Når vi spiller sådan en kamp på denne måde, bliver konkurrencen forvrænget. Det er vanvittigt, at vi skal spille sådan her.Særligt frustreret var Xavi over den manglende logik. Han hæfter sig ved, at den udsatte kamp mod Sevilla i sin tid blev aflyst på grund af, at Sevilla havde tre sydamerikanere og Barca én, der ikke kunne nå hjem og være kampklar.

- Mallorca har også spurgt om det (suspendering af kampen, red.). Kampe er blevet suspenderet på grund af sydamerikanere. Man skal appellere til den sunde fornuft. Det er ikke en klage, det er bare realiteterne. Basketball-kampene er blevet aflyst, men vi vil spille, hvis ligaen tvinger os til det. Vi træner fint, men det er en kaotisk situation. Det er som det er, vi tager ud med intentionen om at konkurrere og vinde, siger Xavi afsluttende.

Desværre for Xavi, Barca og sådan set også Mallorca, skal kampen altså stadig spilles. Det sker i aften kl. 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

35 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder