Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Roberto leder efter en ny klub

Transfermarked - 16. februar 2022




Det er ikke længe siden, at Sergi Robertos bagland kunne konkludere, at det nok ikke bliver til en kontraktforlængelse i FC Barcelona. Det forlød, at Barca slet ikke havde udvist interesse i at forhandle og der er ingen møder planlagt.

Sergi Roberto kører på de sidste måneder af sin kontrakt med klubben og til sommer kan han forlade Barca på en fri transfer. I og med at Barca ikke har udvist interesse for at forlænge, så har Roberto nu taget det næste skridt og ifølge Mundo Deportivo bedt sin agent om at finde ham en ny klub.

Mens at Roberto fokuserer på sin genoptræning og komme tilbage på banen, så er agenten nu på jagt efter en klub, som er klar til at indfri Robertos krav. Han er netop fyldt 30 år, så han kommer næppe til at skifte videre til en kontrakt af de helt store, men i sommers var der bud efter ham, men han valgte at blive i klubben.

Barca kunne også have solgt Roberto i januars transfervindue, men værdien af Roberto er under 10 millioner euro og samtidig kom der ikke noget spændende ind af døren. Så på nuværende tidspunkt ligner det blot at parterne er tilfredse med at lade kontrakte udløbe og så kan Roberto i ro finde sig en ny klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Roberto leder efter en ny klub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder