Annonce


Annonce

Annonce

Alt er på plads til Araujos forlængelse

Nyheder - 5. april 2022




Så er det endelig ved at falde på plads. Ronald Araujos kontraktforlængelse er nu kun et spørgsmål om tid efter dagens møde, hvor spillerens agent mødtes med Mateu Alemany. Efter mødet udtalte de begge sig og der var udelukkende positive fornemmelser at spore.

Araujos agent slog klokkeklart fast, at der kun mangler meget få detaljer før forlængelsen er en realitet og Alemany sagde, at fornemmelsen er god. Araujo selv gav det grønne lys efter dagens møde og dermed varer det ikke længe før end at Araujo kan forlænge med klubben.

- Ronald Araujo skriver snart under på sin forlængelse med Barca efter at forhandlingerne i dag var mere end positive. Ved det afgørende møde er det kun længden af kontrakten, som skal på plads. Det bliver muligvis frem til juni 2026, skriver altid velorienterede Fabrizio Romano.

Det er værd at huske på, at adskillige Premier League-klubber har henvendt sig til Araujo og lokket med langt højere løn end hvad Barca kan tilbyde ham. Men for ham har det ikke udelukkende handlet om lønnen men om at føle sig værdsat. Det lader nu til at parterne har fundet hinanden og inden længe kommer der underskrift på forlængelse.

- Aftalen om forlængelsen af hans kontrakt er tæt på. Det er kun få detaljer, som mangler. Araujo ville blive i Barca og vi arbejder for det, forklarede hans agent efter dagens møde.

- Det var et godt møde og der var en god fornemmelse fra begge parter, forklarede sportschef Alemany. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alt er på plads til Araujos forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder