Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Sergi Roberto forlænger med Barca!

Transfermarked - 25. april 2022




Sidste sommer var Sergi Roberto meget tæt på at forlade FC Barcelona til fordel for Manchester City, men han valgte i sidste ende at blive på Camp Nou. Siden har kaptajnerne måtte gå ned i løn i klubbens interesse hvilket også var noget, som Roberto var interesseret i.

Til gengæld var hans situation anderledes, da hans nuværende kontrakt står til at udløbe til sommer. Derfor krævede det, at klubben forlængede hans kontrakt og skruede ned for hans løn. I mange måneder har parterne lagt i forhandlinger og Roberto har på intet tidspunkt været tilfreds med den tilbudte løn - men nu er der kommet andre boller på suppen.



Således meddeler Marca og Sport, at Sergi Roberto nu har valgt at acceptere det tilbud, som Barca har lagt på bordet. Det omhandler en kontraktforlængelse med ét år og samtidig går han langt ned i løn. Han har længe tænkt over tilbuddet, men hans kærlighed for klubben har angiveligt været det afgørende og det menes nu at han har givet Barca besked og inden længe bliver det bekræftet, meddeler avisen.

Sergi Roberto er efterhånden blevet 30 år og har været inde omkring førsteholdet siden sæsonen 2010/2011, så han har en masse erfaring under bæltet og ikke mindst 316 kampe på CV'et. Han har været skadet de seneste par måneder men har påbegyndt sin træning og han håber selv på, at han får en god pre-season således han er klar til at konkurrere i den kommende sæson, hvor han altså efter alt at dømme stadig er at finde i Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sergi Roberto forlænger med Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder