Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca modtager ingen betaling for Mingueza

Transfermarked - 31. juli 2022




I aftes kunne FC Barcelona annoncere, at klubben er nået til enighed med Celta Vigo om transferen af Oscar Mingueza. I første omgang var det blot en pressemeddelelse for at offentliggøre aftalen, men selve transferen er ikke gået igennem endnu.

Således skal der et lægetjek og en kontraktunderskrivelse til før transferen går igennem og måske vælger Barca herefter at fortælle mere om transferen. I første omgang erfarer Mundo Deportivo dog at Barca slet ikke modtager nogen betaling for Mingueza.



Således skriver avisen, at Celta Vigo får Mingueza ganske gratis, men at Barca har sikret sig en procentdel af et potentielt fremtidigt salg. Der var ellers historier om, at catalanerne havde sikret sig mellem 2-5 millioner euro, men den historie bliver skudt ned af Mundo Deportivo.

I Barca er man tilfredse med Minguezas håndtering af hans situation. Da Xavi informerede forsvarsspilleren om, at der ikke ville være plads til ham på holdet, accepterede han situationen og sendte sin agent på arbejde for at finde en ny klub. Det er nu sket og når formaliteterne er på plads bliver det spændende at se, om klubberne fortæller mere om transferen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca modtager ingen betaling for Mingueza

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder