Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dani Alves træner med i Barca!

Nyheder - 28. oktober 2022




Det er ikke længe siden, at Dani Alves fik glæden af at spille for FC Barcelona igen. Mange fodboldspillere opnår det ikke engang én gang, men Alves fik lov til to gange. I dag er han spillende for mexicanske Pumas, men deres sæson er slut og derfor havde Alves brug for et sted at holde formen ved lige.

Der er ikke længere kampe på programmet for Pumas og derfor er træningen også indstillet, men Dani Alves drømmer om at komme med Brasilien til VM og derfor spurgte han Barca om han måtte træne med for at holde sin form ved lige så han var klar hvis han skulle blive udtaget. Det fik han lov til. I dag er han derfor med til den daglige træning hos Barca Athletic, så det er altså ikke førsteholdet, der får glæde af den karismatiske brasilianer.



Der er desuden et glædeligt gensyn at finde for Alves hos Barca Athletic. Rafa Marquez er således cheftræner for mandskabet og de to har et rigtig godt forhold fra den tid, hvor de spillede sammen med i klubben. Det var dog ikke længe, at de fik lov til at spille sammen. Marquez kom til Barca i 2003 og spillede frem til 2010. Dani Alves kom i 2008 og de fik derfor to år sammen.

- Barca Athletic forbereder sig til deres næste kamp mod Cornellá og tilstedeværelsen af 39-årige Dani Alves har været en inspiration for de unge, da ingen i fodboldens verden har vundet flere trofæer end brasilianeren med 43 titler, skriver FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves træner med i Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder