Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fængslet Dani Alves: DNA fundet

Nyheder - 10. februar 2023




Det er ikke længe siden, at der pludselig gik et chok igennem mange mennesker, da Dani Alves var blevet anholdt og smidt i fængsel i Barcelona. Her sidder han stadig og efter de seneste nyheder er der ingenting som tyder på, at han kommer ud lige foreløbig.

Dani Alves sidder varetægtsfængslet og anklaget for at have voldtaget en kvinde på natklubben Sutton i Barcelona kort før nytår. Siden Alves kom i politiets varetægt har han ændret mening et par gange, men både overvågning og nu også DNA har afsløret, at han ikke har nogen god sag. Siden sagen opstod, har Alves' kone forladt ham.



Til at starte med var Alves ude og melde, at han slet ikke kendte til kvinden, som havde anklaget ham for voldtægt. Efterfølgende erkendte han, at han kendte hende, men at det hele foregik med hendes samtykke hvilket kvinde dog klart afviste. Alves ændrede mening da der dukkede videoovervågning op fra natklubben hvor de to ses sammen.

Nu er der så blevet taget DNA-prøver fra kvindens krop, gulvet på toilettet, hvor voldtægten angiveligt fandt sted samt fra kvindens trusser og alt sammen har samme bevis: Dani Alves' sæd er at finde i alle prøver. Alves' advokat udtalte, at den tidligere Barca-spiller valgte at ændre mening flere gange for at holde sit utroskab skjult fra sin kone, som altså forlod ham, da han bekræftede, at han havde været sammen med kvinden fra natklubben.



Med de nye beviser tyder intet på, at Alves' advokat får medhold i sit ønske om at få Alves løsladt mens sagen kører. Advokaten har ellers overfor sagens dommer givet udtryk for, at brasilianeren nok skulle aflevere sit pas så han ikke kan forlade landet og samtidig bære en fodlænke, men med stærke beviser lader det ikke til at ske.

Skulle Dani Alves blive kendt skyldig kan han se frem til op mod 12 års fængsel. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fængslet Dani Alves: DNA fundet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder