Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Anklager kræver Dani Alves fængslet i 9 år!

Nyheder - 24. november 2023




Den 30. december 2022 tog Dani Alves' liv en drejning. Efter en tur i byen i Barcelona blev han anklaget for voldtægt og han har lige siden starten af året siddet varetægtsfængslet mens sagen kører. Nu er der kommet nyt, erfarer mediet BBC.

Netop som historien begyndte at sprede sig i starten af året nåede Dani Alves at gå ud og forsvare sig selv, da han fortalte, at han slet ikke kender kvinden, som har anklaget ham. Han var aldrig tæt på hende, var hans forklaring, som dog tog en drejning nogle uger senere, da han fortalte, at han faktisk havde samleje med hende på diskotekets toilet, men at det var med samtykke.

Det mente kvinden ikke, og hun valgte derfor at melde episoden til politiet, som siden har haft fingrene i Alves. Han kan ikke blive betalt ud mens sagen kører, da det spanske politi ikke ønsker, at han har mulighed for at rejse hjem til Brasilien, hvor der ikke er en udleveringsaftale de to lande i mellem, ifølge selvsamme medie.

Nu fortæller anklageren i sagen så at man kræver Dani Alves fængslet i 9 år og at han samtidig skal betale 1,1 millioner kroner. Netop som sagen kom ud blev der talt om en straf på alt mellem 4-10 år. Hvad Dani Alves og hans advokat har tænkt sig i deres forsvar vides endnu ikke, men det er snart et år siden, at situationen fandt sted og Alves har altså været buret inde lige siden.

Dani Alves spillede på daværende tidspunkt for mexicanske UNAM, men de rev hans kontrakt nærmest i samme sekund, som han blev kørt ind i det spanske fængsel. Desuden udtalte Alves, at han ændrede mening i sagen fordi, at han i første omgang ville skåne sin kone og børn. Siden erkendte han dog at have haft samleje med kvinden fra diskoteket, men altså at det var med samtykke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Anklager kræver Dani Alves fængslet i 9 år!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder