Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Alves erkender fra fængslet: Jeg var utro

Nyheder - 21. juni 2023




Siden januar har Dani Alves siddet fængslet i Barcelona, hvor han er anklaget for voldtægt på et diskotek i slutningen af 2022. Siden han kom bag tremmer har han ændret forklaring et par gange, men hans advokat kunne efterfølgende fortælle hvorfor.

Til at starte med gjorde Alves det klart, at han slet ikke kendte den kvinde, som havde anklaget ham for voldtægt. Efterfølgende ændrede han sin forklaring til, at han havde haft sex med kvinden, men med samtykke. Overfor La Vanguardia taler han nu ud fra fængslet.

- Jeg har bedt min kone om tilgivelse herfra fængslet og nu gør jeg det offentligt. Hun er den eneste, som jeg skylder en undskyldning. Jeg giftede mig med hende for otte år siden, vi er stadig gift og jeg håber, at vi skal tilbringe resten af livet sammen, fortæller Alves og følger op:

- Kun jeg og kvinden (fra diskoteket) ved, hvad der skete. Jeg har efterfølgende set billeder af kvinden, hvor hun græd, men det så jeg ikke da jeg var på diskoteket. Hvis nogen havde fortalt mig, at en kvinde havde anklaget mig for at voldtage hende, så var jeg ikke taget hjem.

- Samme nat mødte jeg ind på politistationen for at forklare min version af situationen. Jeg tog hjem fra diskoteket, hvor jeg gik i bad i ren vrede og skam fordi, at jeg havde været min kone utro. Et par dage efter tog jeg til Mexico for at spille kamp og så kunne man læse i medierne, at jeg var blevet anklaget for voldtægt, fortæller han videre.

På daværende tidspunkt spillede han for mexicanske Pumas, som valgte at rive hans kontrakt i stykker. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves erkender fra fængslet: Jeg var utro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder