Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi trækker Alves-kommentar i land

Nyheder - 23. januar 2023Xavi trækker Alves-kommentar i land

© Getty Images


I disse dage har Dani Alves nok at se til - og det handler ikke om fodbold. Lige nu sidder han varetægtsfængslet i Barcelona, hvor han er anklaget for at have voldtaget en kvinde på et badeværelse på en natklub i Barcelona. Xavi kommenterede på sagen dagen før Getafe-kampen og igen efter kampen.

Lørdag dukkede Xavi op til pressemøde forud for søndagens kamp mod Getafe og her blev han spurgt ind til situationen. Han forklarede, at han var i chok og havde svært ved at kommentere på sagen og han sagde samtidig, at han har ondt af Alves. Den kommentar har Xavi nu trukket i land.- Jeg vil gerne slå fast hvad jeg mente med min kommentar om Alves. Jeg blev misforstået og jeg slog ikke ned på det. Det er vigtigt, at jeg forklarer mig selv, indledte Xavi således med at sige lige efter kampen mod Getafe.

- Det er et sensitivt og vigtigt emne. Vi skal fordømme den slags opførsel - uanset hvem det er. Jeg beklager over for ofret og ofre for seksuel krænkelse. Jeg er overrasket over, at Alves kunne have gjort disse ting. Jeg forstår kritikken (af kommentaren) og jeg beklager.

Mange folk forstod ikke hvordan Xavi kunne gå ud og have ondt af Dani Alves efter at brasilianeren angiveligt havde voldtaget en kvinde. Derfor følte Xavi sig altså nødsaget til at gå ud og beklage. I går kom det ydermere frem, at sagens dommer fangede Alves i at lyve.

Alves blev spurgt, hvad han tjener i mexicanske Pumas, og her svarede han 30.000 euro i måneden. Dommeren havde dog fået en melding om, at Alves tjener 300.000 euro i måneden. Desuden har Alves ændret forklaring fra slet ikke at kende kvinden til at han nu kender kvinden, men at hun gav samtykke til alt, hvad der skete. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
10 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder