Annonce


Annonce

Annonce

Alves er tilbage som legende hos Barca

Nyheder - 28. februar 2024
Af mange er han FC Barcelonas bedste højreback gennem tiderne og mange vurderer ham som den bedste højreback nogensinde i fodboldens historie. Dani Alves har vundet rekordmange trofæer, men for lidt over et år siden tog hans liv en drejning.

Her blev han anklaget for voldtægt på en natklub i Barcelona, og har siden nytårsdag 2022 siddet varetægtsfængslet frem til nu, hvor han fik sin dom på fire og et halvt år. Siden må der have været interne snakke i FC Barcelona, da han blev fjernet på listen over legender på klubbens officielle hjemmeside. Om det var en tilfældig fejl med skidt timing eller om det var bevidst vides ikke.

Tager man et kig på listen over klubbens legender nu, så er Dani Alves dog tilbage. Klubben har ikke meldt noget ud omkring situationen, men det vurderes ikke til at være tilfældig, at det lige var ham, som røg af listen før han kort tid efter kom op igen. Ikke desto mindre kan man ikke sætte en finger på hans spil for Barca - og det kan bare ses på nedenstående trofæskab hos brasilianeren.

Trofæer
3 Klub VM
3 Champions League
3 Europæiske Super Cups
6 ligatitler
4 Copa del Reys
4 spanske Super Cups
2 Copa Catalunya
1 Catalansk Super Cup Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves er tilbage som legende hos Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder