Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Sergi Roberto afviser Barca-tilbud

Transfermarked - 4. februar 2023




Sergi Robertos kontrakt udløber til sommer efter at han sidste år forlængede med en enkelt sæson. Klubben ser dog grund til at holde på ham i endnu en sæson og tilbød ham derfor i denne uge muligheden for at forlænge sit ophold. Men ifølge Football Espana har Roberto afvist Barcas første udkast.

Det var avisen Sport, som kunne afsløre, at FC Barcelona havde tilbudt Sergi Roberto at forlænge med endnu en sæson samt inkludere en option for yderligere en sæson således at hans kontrakt potentielt set kunne løbe helt frem til sommeren 2025. Desuden ville hans løn forblive den samme. Men det tilbud fra Roberto afvist.



Sergi Roberto lagde i december ikke skjul på, at hans løn i dag er det samme som hvad en B-spiller tjener. Han valgte sidste år at acceptere at forlænge sin kontrakt med Barca samtidig med at han gik meget ned i løn. Disse vilkår vil Barca gerne køre videre på, men indtil videre har parterne ikke fundet en aftale.

Det er muligheden for at forlænge kontrakten ind i 2024/2025, som Roberto ikke ønsker. Han vil have det som en fast del af sin kontrakt, at den løber til sommeren 2025. Den information har hans agent sendt til Barca, som nu skal drøfte situationen internt. Xavi har givet grønt lys til forlængelsen af Roberto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sergi Roberto afviser Barca-tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder