Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Juventus knokler for De Ligts underskrift

Transfermarked - 20. december 2018




Ajax-forsvareren Matthijs de Ligt får ikke problemer med at finde sig en ny arbejdsgiver til sommer. Han har spillet så godt, at mesterklubber står i kø for at få hans underskrift. Der er nærmest frit valg fra øverste hylde.

FC Barcelona har længe været forrest i køen i forhold til Matthijs de Ligts underskrift, men de får det bestemt ikke let. Juventus knokler hårdt for at forsøge at ændre De Ligts planer i håbet om at han i stedet sætter sig på et fly mod Italien til sommer. Umiddelbart er FC Barcelona de helt klare favoritter til både De Jong og De Ligt, men der er tale om to enorme talenter og rådgivning er i den grad vigtigt i denne forbindelse.



Juventus arbejder i øjeblikket på at præsentere klubben som det bedste valg - både i forhold til muligheder og ikke mindst udvikling, som er ekstremt vigtig for De Ligt, der kun er 19 år. De Ligt vandt prisen som 'Golden Boy 2018' og i den forbindelse så Juventus sit snit til at øge hans interesse for italiensk fodbold.

De Ligt blev nemlig i forbindelse med kåringen mødt af spillere som Leonardo Bonucci, Giorgio Chielini og Andrea Barzagli - altså tre Juventus-spillere, som fik mulighed for at snakke godt om klubben. Om det får indflydelse eller ej er ikke til at vide.

De Ligt har et blødt punkt for FC Barcelona og har haft det i mange år. Her ses han som lille dreng iført de smukke farver.
Juventus knokler for De Ligts underskrift Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus knokler for De Ligts underskrift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder