Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Gerard Piqué køber fodboldklub

Nyheder - 29. december 2018




I løbet af den seneste måned har der været talt om, at Gerard Piqué igennem sit firma skulle være interesseret i at købe en fodboldklub. Det er nu sket og helt som ventet blev det til FC Andorra. Det melder klubben i dag.

Medlemmerne af klubben skulle i dag stemme om hvorvidt de ønskede at Piqués virksomhed, Kosmos, skulle overtage klubben, og her blev det altså vedtaget, af handlen går igennem. Klubbens medlemmer var af den overbevisning, at det på sigt kan hjælpe klubben og med flest stemmer på 'ja', er Piqué igennem sit firma nu ejer af FC Andorra.

FC Andorra blev stiftet i 1942 og med vanvittige 99% af medlemmerne, som stemte på ja, er det altså hermed en kendsgerning. I kontrakten står der blandt andet af Piqué ikke kan ændre fodboldklubbens navn hvilket samtlige parter har godkendt og skrevet under på.



FC Andorra har bekræftet, at klubben har en gæld på 2,3 millioner kroner, som dog bliver slettet i forbindelse med handlen. Desuden fortsætter Richard Imbernón og Josep Linares fra den tekniske afdeling ikke i klubben. De blev i dag officielt fyret fra deres funktion, da Kosmos og Piqué har andre planer i den forbindelse.

FC Andorra spiller sin første kamp efter handlen den 5. januar når de møder Almacelles. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Gerard Piqué køber fodboldklub

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder