Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munir kan frit forhandle med andre i det nye år

Transfermarked - 31. december 2018Munir kan frit forhandle med andre i det nye år

Munir El Haddadis kontrakt løber til sommeren 2019 og da den ikke er blevet forlænget, kan han frit forhandle med andre klubber når 2018 bliver til 2019. Han har lagt i forhandlinger med FC Barcelona om en kontraktforlængelse, men parterne er ikke nået til enighed.

Intet tyder på, at Munir fortsætter i FC Barcelona efter denne sæson. Klubben ønsker at holde på ham sæsonen ud for på den måde at gøre brug af ham hvis Luis Suárez skulle blive kampdygtig. Selvom Munir på intet tidspunkt har slået sit navn fast i klubben, så er han en del af førsteholdet og kender til spillestilen.

Han er en fri spiller til sommer, men et halvt år inden kontrakten udløber, må han ifølge reglerne forhandle med de klubber, som han ønsker. Han har allerede tilbudt fra La Liga, Serie A og Premier League, så det bliver næppe et problem at skulle finde sig en ny klub.

Det er Munir selv, som ønsker at drage videre i karrieren. Han har selv afvist FC Barcelonas kontraktudspil for at kunne skifte gratis til en ny klub. Det har FC Barcelona accepteret og derfor forventes det, at han var den 2. januar påbegynder sin jagt på en ny klub.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

439,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder