Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Munir kan frit forhandle med andre i det nye år

Transfermarked - 31. december 2018




Munir El Haddadis kontrakt løber til sommeren 2019 og da den ikke er blevet forlænget, kan han frit forhandle med andre klubber når 2018 bliver til 2019. Han har lagt i forhandlinger med FC Barcelona om en kontraktforlængelse, men parterne er ikke nået til enighed.

Intet tyder på, at Munir fortsætter i FC Barcelona efter denne sæson. Klubben ønsker at holde på ham sæsonen ud for på den måde at gøre brug af ham hvis Luis Suárez skulle blive kampdygtig. Selvom Munir på intet tidspunkt har slået sit navn fast i klubben, så er han en del af førsteholdet og kender til spillestilen.

Han er en fri spiller til sommer, men et halvt år inden kontrakten udløber, må han ifølge reglerne forhandle med de klubber, som han ønsker. Han har allerede tilbudt fra La Liga, Serie A og Premier League, så det bliver næppe et problem at skulle finde sig en ny klub.

Det er Munir selv, som ønsker at drage videre i karrieren. Han har selv afvist FC Barcelonas kontraktudspil for at kunne skifte gratis til en ny klub. Det har FC Barcelona accepteret og derfor forventes det, at han var den 2. januar påbegynder sin jagt på en ny klub. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Munir kan frit forhandle med andre i det nye år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder