Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Munir takker nej til kontraktforlængelse

Transfermarked - 3. januar 2019Munir takker nej til kontraktforlængelse

Munir El Haddadi er på transferlisten. Han har i dag meddelt FC Barcelona, at han ikke har tænkt sig at forlænge med klubben og dermed kan han skifte gratis til sommer. Hans kontrakt med FC Barcelona ophører til sommer hvorfor han allerede i dag kan tale frit med andre klubber.

Munir har aldrig formået at slå igennem i FC Barcelona og denne sæson byder da heller ikke på nogen overraskelser fra hans fødder. Han han nu indset, at han næppe bliver en stor angriber i klubben og har derfor valgt at takke nej til FC Barcelonas kontraktforlængelse.

Hvis han skal smutte til januar er det primært to ting, som skal gå i opfyldelse. En klub skal præsentere ham for en god plan, hvor han fra start bliver en vigtig del. Desuden skal denne klub være villig til at betale for at få ham nu fremfor til sommer. Det forventes dog næppe, at han smutter her til januar.

Sevilla skulle angiveligt være tæt på at få en aftale i stand med Munir. Målet er at hente ham til klubben til sommer og det er i øjeblikket udelukkende op til Munir selv, da han med kontraktophør til sommer kan forhandle uden om FC Barcelona.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder