Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Munir takker nej til kontraktforlængelse

Transfermarked - 3. januar 2019




Munir El Haddadi er på transferlisten. Han har i dag meddelt FC Barcelona, at han ikke har tænkt sig at forlænge med klubben og dermed kan han skifte gratis til sommer. Hans kontrakt med FC Barcelona ophører til sommer hvorfor han allerede i dag kan tale frit med andre klubber.

Munir har aldrig formået at slå igennem i FC Barcelona og denne sæson byder da heller ikke på nogen overraskelser fra hans fødder. Han han nu indset, at han næppe bliver en stor angriber i klubben og har derfor valgt at takke nej til FC Barcelonas kontraktforlængelse.

Hvis han skal smutte til januar er det primært to ting, som skal gå i opfyldelse. En klub skal præsentere ham for en god plan, hvor han fra start bliver en vigtig del. Desuden skal denne klub være villig til at betale for at få ham nu fremfor til sommer. Det forventes dog næppe, at han smutter her til januar.

Sevilla skulle angiveligt være tæt på at få en aftale i stand med Munir. Målet er at hente ham til klubben til sommer og det er i øjeblikket udelukkende op til Munir selv, da han med kontraktophør til sommer kan forhandle uden om FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Munir takker nej til kontraktforlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder